Adela Popescu Nume Al Treilea Copil / Ce Nume Va Purta Al Treilea Băieţel Al Adelei Popescu Prezentatoarea E In Al Doilea Trimestru De Sarcină

Adela Popescu a făcut o dezvăluire de zile mari în direct în emisiunea colegilor săi de la PRO TV. Însă va da vestea abia vineri.


Adela Popescu A Dezvăluit Numele Celui De Al Treilea Copil Yve Ro

Înregistrează-te cu linkul de mai jos și află.

Adela popescu nume al treilea copil. Cunoscuta actriță și prezentatoare de televiziune și-a strâns pentru prima oară în brațe cel de-al treilea copil. Adela Popescu si Radu Valcan vor deveni parinti pentru a treia oara. Cum se va numi al treilea copil al Adelei Popescu.

Însă de la începutul sarcinii actrița a dezvăluit că numele pe care își doresc să îl poarte cel mai nou membru al familiei trebuie să. Ce a spus Adela Popescu la Vorbește lumea despre această alegere. Vino alături de mine și de alți peste 13 milioane de utilizatori care adoră această aplicație bancară digitală.

Când au aflat că vor avea tot un băiețel și-au dat seama că nu luaseră în calcul această variantă. Al treilea băiețel e s. Însărcinată cu al treilea copil Adela Popescu a ajuns în punctul în care se gândește la nume.

Adela Popescu este însărcinată cu al treilea copil. Prezentatoarea TV a confirmat în timpul emisiunii pe care o prezintă Vorbește lumea că este însărcinată pentru a treia oară. Adela a impartasit pe facebook o fotografie cu ea insarcinata radioasa si fericita cu burtica la vedere si a povestit un episod.

Știri mondene internaționale des. Vedeta a făcut primele declarații despre acest moment important dar și despre cum au primit ea și Radu Vâlcan această veste. Toată lumea este fericită iar Adela are pofte și se vede că silueta ei s-a schimbat și a luat proporții.

Ea oscileaza intre trei nume toate incep cu A si rimeaza cu numele de familie. Adela Popescu a născut. Știri mondene de ultimă oră.

Detalii despre viețile vedetelor informații de ultim moment despre subiectele de primă pagină. Este bine este plină de energie și își dorește că viitorul lor copil să fie sănătos. Cei doi s-au gândit deja la un nume pentru cel de-al treilea copil informează Spynews.

Actrita insarcinata in luna a 5-a se gandeste deja la prenumele bebelusului. Adela Popescu si Radu Valcan vor deveni parinti pentru a treia oara. Chiar fiul său a venit cu ideea.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt fericiții părinți a trei băieți minunați. În schimb și ea. Adela Popescu și Radu Vâlcan mai au doi băieței Alexandru 4 ani și Andrei 2 ani.

Unul dintre acestea este ca numele ales de Antonia pentru mezinul ei. Desigur că fiul cel mare a venit cu cele mai multe variante. Prima imagine cu al treilea copil al vedetei Adela Popescu postase chiar cu o zi înainte.

Cum se va numi al treilea copil al Adelei Popescu. Adela Popescu a ales trei nume pentru cel de-al treilea copil. Prezentatoarea este de ceva timp pe tușă deoarece se pregătește să devină mămică pentru a treia oară.

Adela Popescu a născut. Adela Popescu a dezvăluit numele celui de-al treilea copil. Adela Popescu a ales trei nume pentru cel de-al treilea copil.

Vedeta tv a spus la un moment at într-un interviu. Adela Popescu mai are câteva luni pentru a se bucura de cea de-a treia sarcină iar în timpul acesta se gândește de zor la numele copilului. Vor avea tot un băiețel iar peste ani Adela Popescu va fi precum soacra cu trei nurori.

Ce nume ar putea primi al treilea baiat al Adelei Popescu. Adela Popescu a devenit mama celui e-al treilea copil al său care este tot băiat și toată lumea se întreabă ce nume a ales pentru copil. Ieri într-un spital din București Adela Popescu a născut al treilea copil al său și al lui Radu Vâlcan.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au ales trei nume pentru cel de-al treilea băiețel al lor. Travaliul a durat patru ore. Adela Popescu povestea nașterii celui de-al treilea copil.

O săptămână am decis. Adela Popescu a spus că pregătise un nume special pentru fiica ei. Vedeta și soțul ei Radu Vâlcan așteaptă cel de-al treilea copil și ambii se gândiseră doar la nume de fete.

Adela Popescu și Radu Vâlcan așteaptă emoționați să redevină părinți. Iată prima imagine cu bebelușul și cei doi proaspeți părinți. Adela Popescu ar putea anunța în curând că este însărcinată cu al treilea copil.

Cel de-al treilea fiu al cuplui a venit pe lume pe data de 11 iulie. Adela Popescu este insarcinata in aproape 6 luni si va fi mama a inca unui baietel. S-a născut după o agonie de aproape patru ore Adela Popescu despre experiența nașterii.

Ea si sotul ei Radu Valcan mai au doi copii Andrei si Alexandru. Optiunile sunt Achim Anton si Adrian. Fanii au reacționat imediat.

Actrita insarcinata in luna a 5-a se gandeste.


Adela Popescu A Dezvăluit Numelui Celui De Al Treilea Copil Incepe Tot Cu A Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Pro Tv Adela Popescu A Anunțat Numele Celui De Al Treilea Fiu Imaginea Adorabilă Cu Care și A Impresionat Fanii


Ce Nume Ar Putea Primi Al Treilea Baiat Al Adelei Popescu


Cum Il Va Chema Pe Cel De Al Treilea Copil Al Adelei Popescu și Al Lui Radu Valcan Am Ales Un Nume Frumos Spynews Ro


Ce Nume Va Purta Al Treilea Băiețel Al Adelei Popescu Rimează Cu Beton Artista Vrea Să Devină Mamă Pentru A Patra Oară Spynews Ro


Adela Popescu A Dezvăluit Numele Celui De Al Treilea Copil Cum Il Cheamă Pe Mezinul Familiei Libertatea


Ce Nume A Ales Adela Popescu Pentru Cel De Al Treilea Copil Radio Impuls


La Ce Nume S Au Gandit Adela Popescu și Radu Valcan Pentru Cel De Al Treilea Băiețel Al Lor Care Incepe La Fel


Adela Popescu A Dezvăluit Numele Celui De Al Treilea Copil Yve Ro


Adela Popescu A Născut Al Doilea Copil Prezentatoarea Tv A Făcut Primele Declaraţii Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Adela Popescu A Dezvăluit Numele Celui De Al Treilea Copil Cum Il Cheamă Pe Mezinul Familiei Libertatea


Radu Valcan A Dezvăluit Numele Celui De Al Treilea Copil Al Său și Al Adelei Popescu Cum Il Cheamă Pe Mezinul Familiei Spynews Ro


Cum Se Va Numi Al Treilea Copil Al Adelei Popescu Chiar Fiul Său A Venit Cu Ideea Impact


Adela Popescu A Făcut Top 3 Nume De Băieți Pentru Cel De Al Treilea Copil Care Sunt Preferatele Ei Vorbeste Lumea Protv


Ce Nume Au Ales Băieții Adelei Popescu Pentru Fratele Lor Soția Lui Radu Valcan Vom Vedea Spynews Ro


Ce Nume Va Purta Al Treilea Băieţel Al Adelei Popescu Prezentatoarea E In Al Doilea Trimestru De Sarcină


Numele Fiului Adelei Popescu S A Aflat Cum Il Cheamă Pe Al Treilea Copil Al Ei Cu Radu Valcan Impact


Adela Popescu A Dezvăluit Numele Celui De Al Treilea Copil O Săptămană Am Decis


Adela Popescu A Dezvăluit Numele Celui De Al Treilea Băiețel A De La Alexandru Andrei și A Foto Ea Md

LihatTutupKomentar