Mega η γη τησ ελιασ | Dfdpgaeap0edrm

Η νέα σειρά του Mega H γη της ελιάς καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Η γη της ελιάς η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο Mega έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης 1 Σεπτεμβρίου σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμά της.


H Gh Ths Elias Erxetai Me Ena Lampero Kast Kai Mia Spoydaia Kyria Toy Kinhmatografoy Zappit

Είναι η εποχή του μαζέματος της ελιάς μια δραστηριότητα που κανείς και τίποτα δε μπορεί να σταματήσει.

Mega η γη τησ ελιασ. Εκεί που το έδαφος καρποφορεί. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ. Η γη της Ελιάς η οποία θα είναι διαθέσιμη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το φθινόπωρο μέσα από την συχνότητα του MEGA έρχεται να ξετυλίξει το κουβάρι της ιστορίας της Μυρτάλης Βρεττάκου και του Στέφανου Καπερνάρου.

Η Μυρτάλη πηγαίνει να συναντήσει τον αγαπημένο της τον Στέφανο σε ένα ξύλινο σπιτάκι που βρίσκεται στην άκρη του πατρικού της κτήματος. Ένα ερωτικό δράμα που εκτυλίσσεται στην καρδιά της Μάνης την Αρεόπολη. Στο προηγούμενο επεισόδιο 9 Η γη της ελιάς είδαμε πως.

Μία δραματική ιστορία με πάθη λάθη βεντέτες και δίψα για δικαίωση ετοιμάζεται να ζωντανέψει στη μικρή οθόνη από το φθινόπωρο στο MEGA. Η Γη της Ελιάς. Σάρκα και οστά σε αυτή την ερωτική ιστορία έρχονται να.

Τι λένε οι πρωταγωνιστές της νέας δραματικής σειράς του mega. Μία δραματική ιστορία με πάθη λάθη βεντέτες και δίψα για δικαίωση ετοιμάζεται να ζωντανέψει στη μικρή οθόνη από το φθινόπωρο στο MEGA. Η Γη της Ελιάς.

Είναι η εποχή του μαζέματος της ελιάς. Δύο φιλόδοξοι νέοι με πείσμα και τόλμη. Δύο ταλαντούχοι πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί που βρίσκονται στο επίκεντρο της νέας σειράς του MEGA Η γη της ελιάς και γύρω τους ξετυλίγεται το κουβάρι της.

Όταν ένα σήριαλ ξεκινάει με τόσο. H Αφροδίτη και ο Liam ή αλλιώς η Μυρτάλη και ο Στέφανος. Λίγο αργότερα όµως το ερωτικό τους κρησφύγετο τυλίγεται στις φλόγες και η τύχη των δύο ερωτευµένων.

Το Πάμε Δανάη στα γυρίσματα της Γης της ελιάς που έρχεται το φθινόπωρο στο Mega. Η Γη της Ελιάς είναι η νέα δραματική σειρά που θα σκηνοθετήσει ο Αντρέας Γεωργίου σε σενάριο Βάνας. Η επιστροφή του Αντρέα Γεωργίου στο mega με τη Γη της Ελιάς αποτέλεσε εδώ και πολύ καιρό μία από τις κορυφαίες μεταγραφικές ειδήσεις της σεζόν.

Δύο ταλαντούχοι πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί που βρίσκονται στο επίκεντρο της νέας σειράς του MEGA Η γη της ελιάς και γύρω τους ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας. Ενώ ο Στέφανος βρίσκεται στον ελαιώνα των Καπερνάρων χτυπημένος από τις σφαίρες του Φίλιππου Στεφανέα. Η γη της ελιάς επεισόδιο 10 Mega Ο Στέφανος και η Μυρτάλη δίνουν αμοιβαίες εξηγήσεις για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του χωρισμού τους.

Στη σκληροτράχηλη γη της ελιάς. Είναι η εποχή του μαζέματος της ελιάς. Το Youfly όμως σας αποκαλύπτει ποιοι ηθοποιοί έχουν συμφωνίσει μέχρι στιγμής να συμμετέχουν στη νέα σειρά Η Γη της.

Δείτε το πρώτο επεισόδιο της της νέας τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 Μάνη Αρεόπολη. Η νέα του σειρά σε σενάριο της Βάνας. This is a modal window.

MEGA CHANEL H Αφροδίτη και ο Liam ή αλλιώς η Μυρτάλη και ο Στέφανος. Στη σκληροτράχηλη γη της ελιάς. Η Γη της Ελιάς είναι η νέα δραματική σειρά που θα σκηνοθετήσει ο Αντρέας Γεωργίου σε σενάριο Βάνας Δημητρίου για τους τηλεθεατές του mega τη νέα σεζόν.

Ένα συνηθισµένο απόγευµα η 23χρονη Μυρτάλη Βρεττάκου φεύγει από το πατρικό της για να συναντήσει τον 27χρονο αγαπηµένο της Στέφανο Καπερνάρο. Η Γη της Ελιάς. Η γη της ελιάς μια δραματική ιστορία με πάθη λάθη βεντέτες και δίψα για δικαίωση ετοιμάζεται να ζωντανέψει στη μικρή οθόνη από το Σεπτέμβριο καθημερινά στο.

Υπό άκρα μυστικότητα προχωρούν οι προετοιμασίες για τη νέα δραματική σειρά του MEGA σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου. Εκεί που το έδαφος καρποφορεί. Σε ένα χώρο απόλυτα εναρμονισμένο με το ύφος της σειράς στο Αγρόκτημα Μελεαγρίς πραγματοποιήθηκε η avant premiere της νέας μεγάλης παραγωγής του MEGA Η γη της ελιάς.

Η ιστορία µας ξεκινάει ένα συνηθισμένο απόγευμα όταν η 23χρονη Μυρτάλη Βρεττάκου. Εκεί γεννιέται το μίσος και η εκδίκηση στήνει καρτέρι στον έρωτα. Η γη της ελιάς η νέα μεγάλη παραγωγή του mega που υπογράφει σκηνοθετικά ο Αντρέας Γεωργίου σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου έρχεται τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα.

Όλα όσα θα δούμε 6-10 Σεπτεμβρίου. Εκεί γεννιέται το μίσος και η εκδίκηση στήνει καρτέρι στον έρωτα. Published on September 6 2021.

Δύο φιλόδοξοι νέοι με πείσμα και τόλμη. Mega Πρεμιέρα Η Γη της Ελιάς καθήλωσε από το πρώτο επεισόδιο Με έντονα συναισθήματα και δυνατές σκηνές το πολυαναμενόμενο σήριαλ ξεκίνησε το ταξίδι του. ο Πότης πηγαίνει με την Ευτυχία στο αστυνομικό τμήμα και μαζί κάνουν.


H Gh Ths Elias Ta Prwta Plana Ths Neas Dramatikhs Seiras Toy Mega In Gr


Poia H8opoios Syzhtaei Gia Th Nea Seira Toy Andrea Gewrgioy H Gh Ths Elias Sto Mega Diavaseto Gr


H Gh Ths Elias Mega Oi H8opoioi Poy Exoyn Symfwnhsei Ews Twra


2vie8owyimii2m


H Gh Ths Elias Dyo Neoi O Erwtas Toys Kai Mia Istoria Ekdikhshs To F8inopwro Sto Mega Fthis Gr


H Gh Ths Elias Kykloforhse To Treiler Ths Neas Seiras Toy Mega


H Gh Ths Elias Neo Programma Erxetai Youtube


H Gh Ths Elias H Afrodith Liantoy Kai O Liam Ireland Apokalyptontai Mega Tv


Dfdpgaeap0edrm


H Gh Ths Elias Pote Kanei Premiera H Seira Toy Mega Osa 8a Ginoyn Sta Prwta Epeisodia Fthis Gr


Kn8idumpy4 Xdm


H Gh Ths Elias O Antreas Gewrgioy Anakoinwse Toys Prwtagwnistes Ths Neas Seiras Toy Mega Alter Info Gr


Rtd5c Th Dnvim


H Gh Ths Elias Erxetai Me Ena Lampero Kast Kai Mia Spoydaia Kyria Toy Kinhmatografoy Zappit


H Gh Ths Elias Sto Mega Me Megaloys Prwtagwnistes Trikala Online


H Gh Ths Elias Oi Prwtagwnistes Kai H Istoria Ths Kainoyrgias Ka8hmerinhs Seiras Toy Mega


H Gh Ths Elias H Ypo8esh Kai Oi Prwtagwnistes Ths Neas Seiras Toy Mega Youtube


3y64vrvauivlqm


Kn8idumpy4 Xdm

LihatTutupKomentar